Sol? Nehä! såg det på Facebook

Tänkte börja skriva om det fina vädret men den som inte vet det är förmodligen den som läser detta 5 sec efter jag postat.

Själv har jag varit och golfat eller snarare skjutit några bollar på rangen. När jag kom dit var det fullt så jag satte ner min hink med bollar och väntade snällt.
Efter någon minut tog jag upp mobilen och tog några snabba foton på mig själv. Sisådär 120 stycken. När jag stod med mobilen mot himlen och fota mig fick jag frågan av en gubbe. Vädrar du mobilen? jag svarade nej, tog foto på omgivningen. ja det blir la facebook sa han och skulle vara rolig inför sin vän. Nej min blogg svarade jag. Då titta han bort och tänkte. Bloggar idioten.

När jag väl fått mig en plats att slå ut bollar från så kunde jag inte låta bli att lyssna på deras samtal.
Golfar du lika mycket i år frågade hans kompis. Nej jag har haft ont i tån. intressant tänkte jag.
Efter någon mening berättade han att han köpt två nya set golfklubbor för 25tusen. Men hur han än vänt och vridit på det så var det ändå billigare än att ha flickvän. Det kanske han har rätt i men vad fan ska han med 30-35 klubbor till tänkte jag?

20120501-161706.jpg
Nu står jag i solen och skriver på mobilen medans pärlan blir skinande ren.

20120501-161544.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s