Påskharen finns på riktigt

Påskhelgen har varit utomordentligt underbar. Med mycket mat och kärlek från Maltefis. Vill nästan säga att jag legat på latsidan och blivit serverad hela helgen. Ibland är det bara för bra med Svärmor & far.

Kan en Påskhare ha det bättre? Denne lille vilding heter Lukas. Familjens sötnos.

Gosegrisen Malte

Från tösen min fick jag ett fantastiskt påskägg med alla mina favvosar samt ett klippkort hon snart kommer ångra att hon gav mig. Det ska nyttjas i de mest besvärliga tillfällen. Så som frukost på sängen. När jag är som tröttast och hon även tröttare då rycker jag av lappen ”frukost på sängen” med ett trött leende :p Ibland är livet för bra.

Annonser

2 kommentarer

  1. Anna · april 8, 2012

    Gillar att du blurrat en lapp……………

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s