Synundersökning from HELL

Skulle testa synen trodde jag.
Kom dit en halvtimme tidigare, satte mig i väntrummet. Allt var lugnt och fint tills dom ropa upp mitt namn.
In i rummet. Lägg jackan på den stolen. Sätt dig på den andra stolen. Bak med huvudet. Doppade i något i ögonen. NÄMEN VÄNTA NU. Vad var det där? Bedövning svara hon då. Jo tack! Känner det. Varför då? Det fick jag veta sekunden efter. Körde in en blålysande plastgrej i ögat som skulle peta på pupillerna. Skönt tänkte jag. Inte alls obehagligt. Speciellt inte när man hade något som petade på ögat efter 10 sec från att man steg innanför dörren. Men det var inte över än. Ser bra ut hojta hon till samtidigt som hon droppa in något i det ena ögat. MEN VAF-N! Vad var det där då? Det förstorar pupillen. Du kommer att bli lite ljuskänslig. Schysst! Får man låna ett par solglasögon? Har du inte med det själv svara hon. Jo jag brukar ha det en mulen fredagsmorron. Därför jag fråga… I samma sekund som jag fick svaret puttades jag in i ett annat rum för en närmare undersökning med stereoskop samt hennes superlampa som han använder för att lysa upp månen. När hon väl släckte lampan efter en minut så märkte jag att allt var rosa. När jag sa det till henne fick jag samma svar. Ja du är ju extra ljuskänslig. Nääähäää! Tänkte jag.
Allt ser bra ut! Tack för besöket. Jo tack sa jag. Och hoppades på att få en tid åt Eric(min vän) med.

Undra varför folk tittar konstigt på mig när man såg ut såhär sedan.

20120406-100236.jpg

Annonser

2 kommentarer

  1. Kajsa · april 6, 2012

    Ahahahaha! Vad var det för jävla synundersökning?!

    • Hansen · april 6, 2012

      Capio Lundbys ögonklinik. Borde anat något när det låg på Wieselgrensplatsen. :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s