Hemma igen från Bad Gastein

Hemma igen efter en fantastisk långvecka i Bad Gasteins underbara natur. Dock med halva flocken invalidiserad. Förhoppningsvis behövs det inte avlivas. Har träffat flera mycket trevliga typer. Bl.a. våra småländska grannar på hotellet som nästa haft lika mycket otur som Eric. Dock en gnutta själförvvållat. Så som shot race mot Bad Gasteins största fyllo(Ägere av en pub/afterski där nere och druckit 2 flaskor Jack om dagen i 18 år), vilket förståss fick en dålig utgång. Medans brodern skulle prova på Snowboard för en dag och det första han gör är att tappa den. Brädan far ner för backen och slog sönder två rutor på en förbipasserande bil(ja eller nått), vi hittade den i alla fall inte mer. Som tur var hade han tagit en försäkring på brädan för 150 spänn. Det var nog de mest väl spenderade 150 spänn han varit med om.

Bröderna John & Peter

Picknick i backen

Glassande Eric

Njuter av sista dagens åkning

Avlutade resan med en halvdag vid poolen

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s