Afterwork på lotus bar

Ett snyggt ställe med blandat folk. På afterworken serverades en kallskänka buffé samt varma vårrullar och friterad ost till det fick man pasta eller ris. Detta kostade 95kr och då ingick ett glas champagne, vin eller en öl.

På stället fanns två barer i den ena stod en mindre kompetent bartender. En i gänget beställde en söt och stark drink. Bartendern nicka och började fumla med flaskorna. Upp på baren kom en; WTF?! söt drink med en chili i?
Då tror man ju att det är ett skämt. Icke sa nicke. En söt drink med en chili. Det var vad det var.

Runt elvatiden blev det fullt ös på dansgolvet. Femtitaggarna hade fått nys om den öppna ytan mellan stolarna. Så det bjöds upp till dans. Det togs mer steg åt sidan än rakt fram, väggar och bardisk var varligt nära ibland. Men kul hade dom.
Uppskattningsvis hade vi balkongplats.

Det ber för mer sprit åt folket.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s