Träningsdagbok

Nu när man börjar komma igång med träningen behöver man en bra träningsdagbok av högsta kvalitet. Dels för att lättare hålla koll på vart man ligger i sin träning samt för att bli motiverad av den faktiska framgång man ser.
Har provat de flesta träningslogg-apparna till mobilen men dom är bara jobbiga och ivägen. En enkel smidig bok samt penna är allt du behöver. Så därför har jag skapat mig min egna träningsbok japanese-style med de punkter jag tycker är viktigast.

Länk till min nya träningsdagbok inför denna säsongen
Den nya finns både i PDF och Excel.

Ladda ner excel mallen

 

Följ mig gärna på instagram @Hansensliv20130814-135021.jpgAnnonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s