Varberg!


Vaknade av att klockan ringde 1000. Totalt yrvaken kopplade jag inte vad 1000 betydde. La från mig mobilen för att kort fundera över vart var jag och vad betyder tio noll noll. 19 minuter senare vaknade jag igen av klockan. Nu var den 1020. Då kopplade jag. Ska ju till Varberg! Hade tid hos frisören 1200. Så upp snabbt, fixa dona duscha bort den manliga lukten och på med ny manlig doft.

Halvvägs till Varberg stannade jag för att göra ett tappert försök att köpa Red Bull som förhoppningsvis kunde få mig att vakna till liv. Hade jobbat hela natten så somna först 0730. 2h30 är inte nog med sömn tydligen. Men det gick mindre bra då jag glömt pengarna hemma?! Vad gör man då? Har ju en tid att passa. Jo åker vidare till Varberg och kritar en klippning. Snyggt jobbat Hansen.. Lagom pinsamt att dra upp det under halva klippningen. Du förresten jag har inga pengar, OK eller?? Men som tur är har jag gått till samma salong sedan Jesus gick i kortbyxor och jag klippte av mina dreads. Så hon svarade med ett leende, tror du salongen gå under för det? Då kände man sig ännå dummare när man inte hade pengar till något som var lika mycket som en fis i rymden.

Jaja nu är jag hemma igen och mycket nöjd!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s